VIDSTE DU AT…

Kongen er en glad lille filur, der elsker at regere sit kongedømme med sans for detaljerne i hvert enkelt lækker godbid i hele sit slikrige.

VIDSTE DU AT Candykings Egenkontrol har Fødevarestyrelsens Elite Smiley?

Kongen ønsker, at du trygt og sikkert kan vælge dine favoritter. Derfor er kvaliteten og fødevaresikkerheden af de produkter, som Kongen har i sit slikrige af allerhøjeste vigtighed. Derfor har han udarbejdet en Egenkontrol, som har fået Elite Smiley fra Fødevarestyrelsen. I denne Egenkontrol, finder man også det Kvalitetssikringsprogram, som er udviklet, for at sikre den høje kvalitet og fødevaresikkerhed, som Candyking er kendt for.

 

VIDSTE DU AT Candyking sikrer dig slik uden GMO, transfedt og azo farvestoffer?

Kongen ønsker, at du skal have fuld tillid til alt slik i hans Slikrige. Kongen mener, at det er vigtigt at tage ansvar for de indholdsstoffer, som er i de varianter han udvælger til sit slikrige. Derfor indeholder ingen af slikvarianterne i Kongens Rige transfedt, GMO eller AZO farvestoffer. Kongen vil sikre kvaliteten af slik, ved at tage afstand fra problematiske indholdsstoffer i slik. Derfor arbejder han tæt sammen med sine slikrepræsentanter for udfase disse. I øjeblikket udfases palmeolie eksempelvis fra visse slikvarianter. Kongen arbejder hele tiden hen i mod at overgå alles forventninger og altid have det bedste der er at tilbyde.

 

VIDSTE DU AT Candyking sikrer høj fødevaresikkerhed fra producent til din pose slik?

Kongen har et ansvar for at bidrage til en høj fødevaresikkerhed helt fra producenten til din pose slik. Det gør han ved blandt andet at have en Egenkontrol, som har en Elite Smiley fra Fødevarestyrelsen. Denne Egenkontrol skaber nogle klare procedurer for alle led i slikkets rejse fra producent, til stativ og i sidste ende ned i din pose. Dette er din garanti for, at slikket hele vejen igennem slikriget bliver håndteret på den rette måde, så den høje fødevaresikkerhed bibeholdes. Når slikket ender i Slikriget, så skal nogle af markedets mest hygiejniske displays sikre, at slikket altid er frisk og at fødevaresikkerheden er i top. Dette betyder blandt andet, at Kongen kan sikre fuld sporbarhed på alle slikvarianter i sit Rige. At skabe høj fødevaresikkerhed fra producent til din pose, ønsker Kongen skal være udtryk for din frihed til frit at vælge.

 

VIDSTE DU AT Candyking forbrugertester alle sine produkter inden han tilføjer dem til udvalget af favoritter i sit slikrige?
Det er Kongens nysgerrighed for, hvilke nye godbidder der måtte være der ude, der gør at han åbner portene til sit slikrige og tilføjer nye favoritter til sin samling af slikvarianter. Men inden favoritterne inviteres indenfor i hans rige, skal de testes af forbrugerne. Kongen bruger et smagspanel, da smagen af det nye slik er af yderst betydning for Kongen. For selvom slik blot er små stykker glæde, så tager Kongen denne sag alvorligt. Han ønsker at hvert enkelt stykke slik i sit rige skal skabe et fyrværkeri af smagsoplevelse.

 

VIDSTE DU AT Candyking sikrer høj standard for kvalitet og fødevaresikkerhed på alle slikvarianterne i sit slikrige?
Kvaliteten af slikvarianterne i Kongens rige er meget vigtig. Derfor har Kongen nogle klare procedurer for alle led i slikkets rejse fra producent til ankomsten i Kongens slikrige. Kongen har et etisk regelsæt, som alle der leverer slik til slikriget skal følge. Kongen har dette da han mener, at have et ansvar for at garantere fødevaresikkerheden og kvaliteten af slikvarianterne i sit slikrige altid er premium. Derfor har Kongen også et Kvalitetssikringsprogram, som alle repræsentanter for Candyking skal sørge for at følge. På den måde sikrer Kongen ensartet kvalitet og fødevaresikkerhed i sit slikrige.

 

VIDSTE DU AT Candyking fremhæver ingrediens allergener og gelatinefri produkter på alle slikvarianter i sit slikrige?
Kongens ansvar for at skabe fødevaresikkerhed vedrører også fremhævelse af allergener i alle slikvarianter. Derfor indeholder ingen af slikvarianterne i Kongens rige kemisk trans fedt, GMO eller AZO farve. For at skabe tryghed i sit slikrige, ønsker Kongen at du kan have tillid til at allergener og gelatine altid fremhæves i ingredienslisten. Kongen mener, at han har et ansvar for at sikre alle besøgende i sit slikrige. Derfor fremhæves gelatinefri produkter også altid med en blå boble. Dette gør det lettere at navigere rundt i slikriget uden at blive forvirret.